Vacature Medewerker Uitvaartcentrum, 1 persoon voor 16-24u en 1 persoon voor 24-32u

De functie…

In de functie Medewerker Uitvaartcentrum zorg jij volgens de wensen en normen voor de voorbereiding van afscheidsbezoek, het verzorgen van de overledene thuis of in het uitvaartcentrum en/of het vervoer van de overledene. Daarnaast zorg je voor het ontvangen van publiek en begeleiden van nabestaanden bij afscheidsbezoek.

Ben jij degene die het team bij Van Lith komt versterken?

Wij vragen van jou…

• Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een uitstekend gevoel voor persoonlijke service en dienstverlening,
• zelfstandigheid, hoffelijkheid en een goede beheersing van de Nederlandse taal,
• ervaring is niet vereist, een achtergrond in gezondheidszorg of uitvaartzorg is een pré,
• dat je in bezit bent van rijbewijs B,
• inzetbaarheid op een avond, nacht, weekend en feestdag conform een rooster.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een informele sfeer.

Solliciteren op de vacature Medewerker Uitvaartcentrum?

Stuur vóór 1 september 2023 jouw motivatie met cv en foto per email naar vacature@danchr.nl met onderwerp ‘Sollicitatie Van Lith – Medewerker Uitvaartcentrum’ gericht aan Van Lith Uitvaartzorg, t.a.v. mevrouw B. Verhoeven (Coördinator Uitvaartzorg), telefoon 0412-623173. Vermeld a.u.b. ook hoeveel uur je wil/kan werken.

Van Lith Uitvaartzorg

Over onze klant, Van Lith Uitvaartzorg

“Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene. Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid…”

Lees meer…

Van Lith Uitvaartzorg
Van Lith Uitvaartzorg
Van Lith Uitvaartzorg
Van Lith Uitvaartzorg
Van Lith Uitvaartzorg

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.