Vacature Uitvaartverzorger, 32-40 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

Als Uitvaartverzorger bij Claassen Uitvaartzorg onderhoud je het contact met nabestaanden en bespreek je met hen de wensen om een persoonlijk afscheid vorm te geven. Je regelt en organiseert alles. En je zorgt ervoor dat vanaf het eerste contact met de familie tot en met de nazorg na de dag van de uitvaart alles naar wens verloopt.

Kom jij het team van Claassen Uitvaartzorg versterken?

Wij vragen van jou…

  • Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
  • een uitstekend gevoel voor persoonlijke service en dienstverlening,
  • zelfstandigheid en professionaliteit op een HBO werk- en denkniveau,
  • stressbestendigheid en dat je overzicht houdt in emotionele situaties,
  • kennis van het vak (vakdiploma Register Uitvaartverzorger of bereidheid om dit te halen),
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
  • dat je in bezit bent van rijbewijs B,
  • beschikbaarheid en flexibiliteit in avonden en weekenden.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een prettige informele sfeer.

Solliciteren op de vacature voor Uitvaartverzorger?

Stuur vóór 7 februari 2022 jouw sollicitatiebrief en CV met foto in pdf per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Uitvaartverzorger Claassen’ gericht aan Claassen Uitvaartzorg, t.a.v. de heer T.Claassen (Directeur), telefoon 085-7441024.

Claassen Uitvaartzorg

Over onze klant, Claassen Uitvaartzorg

“Claassen Uitvaartzorg is een (h)echt familiebedrijf. Inmiddels staat alweer de 3e generatie aan het roer. Al sinds 1927 zetten wij ons in voor zorgvuldige begeleiding van nabestaanden en organisatie van een waardig afscheid dat in alles wordt voldaan aan uw wensen. Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, vakkundigheid en oog voor detail….”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.