De adviseur

Daniël Claassen

Daniël Claassen

HR Adviseur

Uw adviseur, Daniël Claassen (1977), is een gediplomeerd Personeel & Organisatie deskundige en sinds 1999 actief in het vak. Zijn ervaring heeft hij opgedaan als P&O-er in een MKB-omgeving; een familiebedrijf. Met opleidingen voor onder andere uitvaartondernemer, ondernemersvaardigheden, een masterclass voor resultaat gericht ondernemen en diverse trainingen en seminars zocht hij verdieping in zijn werkomgeving, dat uiteindelijk resulteerde in een directiefunctie.

In 2014 startte Daniël met DANC Human Resources zijn eigen bedrijf op het gebied van P&O advies. Alle facetten van het vakgebied Human Resource Management zijn onderwerp van (advies)gesprek. Ondernemers met (advies)vragen op dit gebied treffen in Daniël een collega-ondernemer met oog voor de ondernemer als persoon en zijn of haar bedrijf en medewerkers als geheel.

Professioneel netwerk? Maak contact!

Denkt u dat een professioneel netwerk voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Maak dan contact via het Linkedin-profiel van Daniël Claassen. Laat in het connectie-verzoek a.u.b. even weten dat u contact maakt naar aanleiding van deze website. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van DANC Human Resources, neem dan contact op.

Referenties & Trackrecord

Benieuwd naar referenties? Klik dan hier voor een volledig overzicht van het trackrecord.