Sollicitatiehulp, vind wat je nodig hebt

Kies hieronder op welk gebied je Sollicitatiehulp wil vinden. Van alle onderwerpen zijn overzichtelijke pdf’s te downloaden. Veel succes en ga voor de leukste baan!

Heb je toch liever wat extra persoonlijke hulp. Geen probleem. Neem contact op en we kijken hoe we jou verder kunnen helpen!

Sollicitatiehulp voor Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek. Kies voor Curriculum Vitae bouwen of Sollicitatiebrief schrijven en lees of download de gratis informatiebladen.

Sollicitatiegesprek en gesprekstechniek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden. Kies voor Sollicitatiegesprek. Check. of voor de STARR-methode en lees of download de gratis informatiebladen.

STARR-methode

Een gesprekstechniek die jou vraagt naar jouw handelen. Lees verder…