HR Support

Maatwerk

Strategisch HR advies is altijd maatwerk. Human Resource Management is een allesomvattende benadering van de organisatie van de mensen op het werk. Daarmee is HR ondersteunend aan het primaire proces en ligt de focus op het behalen van de bedrijfsdoelen.
Het bestaansrecht van een organisatie is gelegen in de tevredenheid van de klant. Dát is het vertrekpunt. Een organisatie groeit omdat het succesvol is in het voldoen aan de klantvraag. Daardoor worden bedrijfsprocessen meer divers, ontstaan er meer functie- en taakscheidingen en neemt de factor ‘mens’ een steeds zwaardere positie in. Kortom de complexiteit groeit.
Het is een kunst om goed om te gaan met die toenemende complexiteit en steeds een optimale inzet van personeel te realiseren. Dat is precies de reden dat strategisch HR advies van meerwaarde kan zijn. DANC biedt strategisch HR advies, zodat de ondernemer zich beter kan focussen op de core-business van het bedrijf.

Check jouw behoefte aan Strategisch HR advies

Lees onderstaande stellingen en bedenk of deze bij jouw bedrijf van toepassing zijn.

  1. Er zijn veranderingen doorgevoerd, maar het gaat nog steeds niet zoals ik wil.
  1. Het werk zou eigenlijk efficiënter of met minder mensen moeten kunnen.
  1. Mijn bedrijf heeft te maken met interne/externe ontwikkelingen en daar wil ik proactief op managen.
  1. Het bedrijf kan groeien, maar ik weet nog niet hoe ik het zal aanpakken.
  1. Soms heb ik te maken met personeelsproblemen die steeds terugkomen.
  1. Mijn medewerkers zouden (als team) beter moeten kunnen presteren.
  1. Ik weet nog niet hoe ik de bedrijfsopvolging wil regelen.

Heb je ergens ‘ja’ als antwoord dan is een oriënterend gesprek zeker van toegevoegde waarde. Bel voor een afspraak!

Sparringpartner voor de directie

Wil je reflecteren op ontwikkelingen in jouw omgeving, in de markt of in jouw bedrijf? DANC werkt samen met de directie. Door juist kritische vragen te stellen, realiseren wij meer bewustwording. En daardoor komt de directie eenvoudiger tot (de gewenste) antwoorden. Als sparringpartner biedt DANC een moment van rust om na te denken over jouw mensen in de organisatie, toekomstige keuzes of moeilijke beslissingen. En dat is vaak ook het moment om tijd te nemen voor de persoonlijke kant; de tijd en energie die het jou kost om te ondernemen.