Garage Bas

Arbeidsovereenkomsten

“Via een bekende kwam ik bij DANC HR terecht. Ik had namelijk behoefte aan wat ondersteuning om goede arbeidsovereenkomsten voor mijn medewerkers op te stellen. Met het Toolspakket Arbeidsovereenkomsten van DANC heb ik nu modellen van arbeidscontracten voor bepaalde en onbepaalde tijd. Deze modellen heeft Daniël passend gemaakt aan mijn bedrijf en onze branche. Daarmee kan ik het nu dus steeds zelf regelen. Ik ben er erg blij mee!”

Bas Tromp

Directeur Eigenaar Garage Bas (Wijchen)

Over Garage Bas

Bij Garage Bas kunt u terecht voor vakkundig en betrouwbaar werk op het gebied van auto-reparaties en onderhoud. In 2012 werd Garage Bas opgericht. Sinsdien groeit het dynamische bedrijf getuige het toenemende klantenbestand. Garage Bas is een onafhankelijk garagebedrijf. Contact met de klant heeft de prioriteit. Transparantie en duidelijkheid over wat er wordt gedaan, hoe het wordt gedaan en wat het kost is hier een onderdeel van. Naast reparatie en onderhoud biedt Garage Bas tevens bandenservice en inbouwservice van diverse producten. Ten slotte beschikt Garage Bas over een divers aanbod van  occasions.

Meer weten over HR support en advies

Heeft u net als Garage Bas ook behoefte aan HR support of advies op maat? Of wilt u weten of wij iets voor u zouden kunnen betekenen? Neem contact op met DANC HR. Wij komen naar u toe. Het eerste gesprek is gratis. Op deze website vindt u verder uitgebreide informatie over onze dienstverlening en bovendien een transparant overzicht van onze tarieven.