Bloembinder, 20-24 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

Als Bloembinder zorg je voor het naar wens van de klant samenstellen van boeketten en het maken van bloemen- & plantenarrangementen. Je verricht alle werkzaamheden voor advisering en verkoop. Daarnaast draag je bij aan een representatieve winkel en de verzorging van het bijbehorende assortiment.

Wij vragen van jou…

• Een grote affiniteit met bloemen en planten,
• goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een servicegerichte instelling,
• flexibele inzetbaarheid,
• een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van vrijheid om je creativiteit te gebruiken. Je werkt samen met een klein collegiaal team om onze klanten positief te blijven verrassen.

Solliciteren voor Bloembinder?

Stuur vóór 1 mei 2022 jouw sollicitatiebrief en CV met foto per email. Stuur dit naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Bloembinder’ gericht aan Bloemen van Johannes, t.a.v. de heer J. Bos, Julianaplein 107, 6641 CS Beuningen, telefoon 024-6776500.

Ben jij degene die het team bij Bloemen van Johannes komt versterken?

Bloemen van Johannes
Bloemen van Johannes

Over onze klant,

Bloemen van Johannes

Zoals de naam van de winkel al zegt: BLOEMEN VAN JOHANNES werkt hoofdzakelijk met bloemen. Het assortiment van de mooist verkrijgbare bloemen is dagelijks wisselend en natuurlijk afhankelijk van het seizoen. De ambachtelijk gebonden boeketten worden in overleg met u samengesteld. Of het nu voor geboorte, bruiloft of afscheid is… Zij maken iets bijzonders voor elke gelegenheid.

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.