Vacature Medewerker Planning & Coördinatie, 20-24 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

In de functie Medewerker Planning & Coördinatie ben jij degene die overzicht houdt op de lopende en nog uit te voeren werkzaamheden gedurende de dag. Daarbij zorg je voor het correct aannemen en verwerken van meldingen van overlijden (telefonisch en digitaal). Jij bewaakt dat alle betrokkenen hun opdrachten op het juiste moment kunnen uitvoeren.

Ben jij degene die het team bij Van Lith komt versterken?

Wij vragen van jou…

• Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een uitstekend gevoel voor persoonlijke service en dienstverlening,
• zelfstandigheid, professionaliteit en hoffelijkheid,
• enige ervaring op het gebied van planning & coördinatie is vereist,
• inzetbaarheid op avonden, weekenden en feestdagen conform een rooster.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een informele sfeer.

Solliciteren op de vacature Medewerker Planning & Coördinatie?

Stuur vóór 1 december 2022 jouw motivatie met cv en foto per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Medewerker Planning Van Lith’ gericht aan Van Lith Uitvaartzorg, t.a.v. mevrouw B. Verhoeven (Coördinator Uitvaartzorg), telefoon 0412-623173.

Andere vacatures bij Van Lith Uitvaartzorg:

Van Lith Uitvaartzorg

Over onze klant, Van Lith Uitvaartzorg

“Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene. Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid…”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.