Vacature Medewerker Uitvaart-Postmortale zorg 18-24 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]


Samenwerken maakt het team!

Heb jij goede omgangsvormen, heb je gevoel voor persoonlijke service en dienstverlening en ben je representatief? En werk je ook graag in een gezellig team? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Uitvaart-Postmortale zorg bij Claassen Uitvaartzorg ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verzorging van de overledene thuis of in het uitvaartcentrum en zorg je waar nodig voor het vervoer van de overledene. Daarnaast help je bij de voorbereiding, ontvangst en begeleiding van nabestaanden bij het afscheidsbezoek.

Wij vragen van jou…

  • Zelfstandigheid, professionaliteit en hoffelijkheid
  • Stressbestendigheid en dat je overzicht houdt in emotionele situaties
  • Ervaring is niet vereist, een achtergrond in gezondheidszorg of uitvaartzorg is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Dat je in bezit bent van rijbewijs B
  • Inzetbaarheid volgens rooster op een avond/nacht/weekend/feestdag

Interesse?

Reageer vóór 10 juni 2024

Motivatie + cv en foto: vacature@danchr.nl o.v.v. ‘Sollicitatie Postmortaal Team Claassen’

Tijdelijk contract met uitzicht op vast, arbeidsvoorwaarden Cao Uitvaartzorg

Voor informatie: www.claassen.eu of bel de heer Ton Claassen, Directeur, tel 085-7441024.

Claassen Uitvaartzorg

Over onze klant, Claassen Uitvaartzorg

“Claassen Uitvaartzorg is een (h)echt familiebedrijf. Inmiddels staat alweer de 3e generatie aan het roer. Al sinds 1927 zetten wij ons in voor zorgvuldige begeleiding van nabestaanden en organisatie van een waardig afscheid dat in alles wordt voldaan aan uw wensen. Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, vakkundigheid en oog voor detail….”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.