Tuinman of Medewerker Hovenier, 24-40 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

Je werkt als Tuinman of Medewerker Hovenier heerlijk in de buitenlucht. Dagelijks houd je je bezig met alles wat er moet gebeuren om een tuin er weer perfect uit te laten zien. Je maakt en onderhoudt tuinen voor klanten zodat het de mooiste plekjes zijn en blijven.

Wij vragen van jou…

• Niet alleen vriendelijkheid in het contact met klanten, maar ook correct taalgebruik,
• om je handen uit de mouwen te steken, te willen aanpakken,
• dat je in het bezit bent van rijbewijs B,
• bereidheid om het werk van tuinman te leren (een vooropleiding is niet nodig),
• en ten slotte enthousiasme voor het maken en bijhouden van tuinen en straatwerk.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris wordt weliswaar bepaald op grond van jouw ervaring maar is volgens cao minimaal 1.697 euro (full time). Je krijgt te maken met een grote diversiteit in tuinen, terrassen, bloemen en planten in elk seizoen. Je werkt samen in een klein team met een daarbij passende informele sfeer.

Solliciteren voor Tuinman of Medewerker Hovenier?

Stuur vóór 1 februari 2018 jouw sollicitatiebrief met CV per email naar vacature@danchr.nl gericht aan Hovenier Van Duijnhoven, t.a.v. de heer J. van Duijnhoven, Lindeboom 82, 6585 BV Mook.

Tuinman of Medewerker Hovenier

Over onze klant,

Hovenier Van Duijnhoven

“Als tuinbezitter kunt u bij ons terecht voor alle facetten van uw tuin. Vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud kunt u van ons een helder en onderbouwd verhaal verwachten. Zowel visueel als in uitleg krijgt u een overzicht van uw (toekomstige) tuin.”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.