Uitvaartverzorger, 24 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

Ben jij degene die ons team van Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding en Wessels Uitvaartverzorging komt versterken?

De functie…

Je neemt vanaf het overlijden tot en met de dag van de uitvaart de regie over alles wat er rondom de uitvaart moet gebeuren. Je bespreekt, in nauw overleg met de nabestaanden, de wensen met betrekking tot de uitvaart. Daarbij geef je passend advies en voer je de gemaakte afspraken uit in lijn met de verwachtingen van de nabestaanden. Je bent beschikbaar voor de nabestaanden tot en met de dag van de uitvaart. Tot slot regel je alle benodigde formaliteiten en de administratieve afhandeling van de uitvaart.

Wij vragen van jou…

  • Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
  • een uitstekend gevoel voor persoonlijke service en dienstverlening,
  • HBO werk- en denkniveau,
  • zelfstandigheid en stressbestendigheid,
  • vakkennis (vakdiploma of bereidheid om dit te halen),
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
  • rijbewijs B,
  • flexibel inzetbaar volgens rooster, 24 uur per week, bereidheid om in drukke periodes meer te werken,
  • kunnen omgaan met onregelmatige werktijden, ook in het weekend en op feestdagen.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en je werkt samen in een klein team met een prettige informele sfeer.

Solliciteren voor Uitvaartverzorger?

Stuur vóór 15 november 2021 jouw sollicitatiebrief en CV met foto in pdf per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Uitvaartverzorger’ gericht aan RouwRegisseur, t.a.v. de heer V.J.G.M. Tromp, eigenaar van Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding en Wessels Uitvaartverzorging, Elckerlycweg 3, 6602 HJ Wijchen, telefoon 024-6412695.

Wessels Uitvaartverzorging
Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding

Over onze klant,

RouwRegisseur

Vincent en Wilma Tromp zijn sinds september 2018 de nieuwe eigenaar van Wessels Uitvaartverzorging. Daarnaast vallen ook het Afscheidshuys in Beuningen en Suzanne van Horssen uitvaartbegeleiding onder hun hoede. Inmiddels is, met de overname van Wessels, het kantoor naar Afscheidshuys Wessels te Wijchen verplaatst.

Lees meer over Wessels Uitvaartverzorging…

Lees meer over Suzanne van Horssen Uitvaartbegeleiding…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.