Vacature Uitvaartverzorger, 1 persoon voor 24-32u en 1 persoon voor 32-40u

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

In de functie van Uitvaartverzorger ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van de uitvaart. Je neemt daartoe vanaf het eerste contact na overlijden tot na de uitvaart de regie. Zo ben je tevens betrokken bij alles wat er rondom een uitvaart gebeurt. Hierbij staan de wensen van de familie centraal. In deze periode ben jij daarom vanuit ons team voor hen de vaste contactpersoon en zorg jij daarmee voor een persoonlijke invulling.

Wij vragen van jou…

• Zelfstandigheid en professionaliteit op een MBO/HBO werk- en denkniveau,
• goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
• voor Full Time-contract: kennis én ervaring in de Uitvaartzorg (vakdiploma is een pré),
• voor Part-Time-contract: bereidheid tot leren (ervaring in de gezondheidszorg is een pré),
• dat je in bezit bent van rijbewijs B,
• inzetbaarheid op een avond, nacht, weekend en feestdag conform een rooster.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een informele sfeer.

Solliciteren op de vacature Uitvaartverzorger?

Stuur vóór 1 oktober 2023 jouw motivatie met cv en foto per email naar vacature@danchr.nl met onderwerp ‘Sollicitatie Mijnhart – Uitvaartverzorger’ gericht aan Mijnhart Uitvaartverzorging, t.a.v. de heer H. Maassen van den Brink (Adjunct Directeur), telefoon 026-3333029. Vermeld a.u.b. ook hoeveel uur je wil/kan werken.

Vacature Mijnhart

Over onze klant, Mijnhart Uitvaartverzorging

“Familiebedrijf Mijnhart Uitvaartverzorging verzorgt al ruim 105 jaar uitvaarten in de Gemeenten Renkum, Wageningen, Arnhem en Overbetuwe. De wereld staat even stil wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare. In de dagen na het overlijden moet er veel worden geregeld. Onze uitvaartbegeleiders helpen u met het organiseren van de uitvaart. Zij zijn er om u te ondersteunen bij het vormgeven van een stijlvol en persoonlijk afscheid…”

Lees meer…

Vacature Mijnhart
Vacature Mijnhart

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.