Medewerker Personeelszaken, 12-16 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

In de functie Medewerker Personeelszaken vorm je samen met enkele collega’s en een ondersteunende manager de afdeling Financiële administratie & Personeelszaken. Je verzamelt en bewerkt allerlei personeelsgegevens digitaal. Dit is ter voorbereiding, analyse en uitvoering van personeelsbeleid, ondersteuning van leidinggevenden en medewerkers, sociaal jaarverslag e.d. Je houdt contact en regelt zaken met en voor interne en externe betrokkenen. Daarnaast krijg je de kans om je verder te ontwikkelen.

Wij vragen van jou…

• Goede omgangsvormen en een uitstekend gevoel voor persoonlijke dienstverlening,
• de ambitie om je te willen ontwikkelen als/tot HR adviseur,
• zelfstandigheid, professionaliteit en stressbestendigheid,
• een afgeronde (of vergelijkbare) opleiding Personeel en Arbeid op MBO/HBO-niveau,
• een achtergrond in de bouw is een pré,
• ervaring met AFAS is een pré,
• goede beheersing van de Nederlandse taal,
• dat je in het bezit bent van rijbewijs B.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao Bouw & Infra en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en je werkt samen in een team met een prettige informele sfeer.

Solliciteren voor Medewerker Personeelszaken?

Stuur vóór 25 januari 2021 jouw sollicitatiebrief en CV met foto in pdf per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Medewerker Personeelszaken’ gericht aan KuiperArnhem, t.a.v. de heer B. Winters (Algemeen directeur), telefoon 026-4430243.

Ben jij degene die het team bij KuiperArnhem komt versterken?

KuiperArnhem
KuiperArnhem

Over onze klant,

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling is sinds 1902 een ondernemend familiebedrijf met ervaren bouwers en frisse denkers. Met deskundige teams ontwikkelen, bouwen, revitaliseren en restaureren wij huisvesting voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. In onze rol als budgetbewaker zijn wij in staat complexe projecten te realiseren. Hierbij streven wij naar kwaliteitsverbetering van product alsook het proces en maken hiermee een leven lang zorgeloos wonen toegankelijk.

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.