Vacature Assistent Uitvaartzorg / Chauffeur, 4 tot 8 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

In de functie Assistent Uitvaartzorg help je tijdens de uitvaartplechtigheden als ondersteuning wenselijk is op het gebied van dragen, mensen ontvangen, bloemen aannemen, boekjes uitreiken en dergelijke. Als Chauffeur rijd je bij een uitvaart waar nodig in de rouwauto of in een bedrijfsauto. Je zorgt voor een nette representatie van in- en exterieur van de betreffende auto.

Wij vragen van jou…

• Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een uitstekend gevoel voor persoonlijke, gastvrije service en dienstverlening,
• zelfstandigheid, professionaliteit en hoffelijkheid,
• stressbestendigheid en dat je overzicht houdt in emotionele situaties,
• ervaring is niet vereist, een achtergrond in gezondheidszorg of uitvaartzorg is een pré,
• goede beheersing van de Nederlandse taal,
• dat je in bezit bent van rijbewijs B,
• beschikbaarheid en flexibiliteit in avonden en weekenden.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een informele sfeer.

Solliciteren op de vacature voor Assistent Uitvaartzorg / Chauffeur?

Stuur vóór 8 februari 2021 jouw sollicitatiebrief en CV met foto in pdf per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Assistent Uitvaartzorg en Chauffeur’ gericht aan Van Lith Uitvaartzorg, t.a.v. de heer J. Jansen (Locatiemanager Uitvaartzorg), telefoon 0412-623173.

Ben jij degene die het team bij Van Lith komt versterken?

Van Lith Uitvaartzorg

Over onze klant, Van Lith Uitvaartzorg

“Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene. Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid…”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.