Vacature Uitvaartverzorger bij Bijnen, met ervaring, 24-40 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]


De functie Uitvaartverzorger bij Bijnen…

In de functie Uitvaartverzorger bij Bijnen Uitvaartzorg bespreek je alles met nabestaanden om zo een persoonlijk afscheid naar wens vorm te geven. Je bent daarbij de vaste contactpersoon voor nabestaanden. Op deze wijze begeleid je de familie en houd je tegelijkertijd de regie. Ten slotte begeleid je de familie op de dag van de uitvaart.

Ben jij degene die het team bij Bijnen Uitvaartzorg komt versterken?

Wij vragen van jou…

• Zelfstandigheid en professionaliteit op een HBO werk- en denkniveau,
• kennis én ervaring in de Uitvaartzorg (vakdiploma/certificering is daarom een pré),
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift,
• dat je in bezit bent van rijbewijs B,
• flexibele inzet conform rooster, ook op een avond/weekend/feestdagen.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een informele sfeer.

Solliciteren op de vacature voor Uitvaartverzorger bij Bijnen?

Stuur vóór 1 maart 2023 jouw motivatie met cv en foto per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Uitvaartverzorger bij Bijnen’ gericht aan Bijnen Uitvaartzorg, t.a.v. de heer B. Bijnen (Coördinator Uitvaartzorg), Wolfskamerweg 16, 5262 SJ Vught, telefoon 073-6562379.

Andere vacatures bij Bijnen Uitvaartzorg:

bij Bijnen

Over onze klant, Bijnen Uitvaartzorg

“Bijnen Uitvaartzorg is een echt familiebedrijf. We regelen al uitvaarten sinds 1928 en kennen de regio als geen ander. Voor ons is elke uitvaart persoonlijk en uniek. Wij doen alles om van elke uitvaart een onvergetelijk maar bovenal waardig afscheid te maken, dat is een belofte….”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.