Medewerker bij Van Lith Uitvaartzorg

De functie…

Als Medewerker bij Van Lith Uitvaartzorg kun je diverse werkzaamheden doen:
» Medewerker Uitvaartcentrum: Verzorgen en/of vervoeren van de overledene
» Gastheer/vrouw Afscheidsbezoek: Ontvangen van publiek, begeleiden van afscheidsbezoek, koffie en thee schenken
» Drager/chauffeur: Meegaan met een uitvaart en helpen dragen en/of chauffeur zijn
» Uitvaartverzorger: Regelen, organiseren en uitvoeren van een uitvaart

Wij vragen van jou…

  • Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
  • een uitstekend gevoel voor persoonlijke service en dienstverlening,
  • zelfstandigheid, professionaliteit en hoffelijkheid,
  • stressbestendigheid en dat je overzicht houdt in emotionele situaties,
  • ervaring is niet vereist, een achtergrond in gezondheidszorg of uitvaartzorg is een pré,
  • goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • dat je in bezit bent van rijbewijs B,
  • beschikbaarheid en flexibiliteit in avonden en weekenden.

Spelregels ‘OPEN SOLLICITATIE’

Je krijgt een automatisch bericht dat jouw open sollicitatie is ontvangen. Wij bewaren jouw sollicitatie tijdelijk. Ontstaat er binnen 6 maanden een vacature dan kunnen wij sneller schakelen. Als wij jouw profiel vinden passen, kunnen wij je direct uitnodigen voor een gesprek. Na 6 maanden verwijderen we jouw gegevens definitief vanwege privacyregels. Wil je kans blijven maken, dan is het verstandig om na 6 maanden weer opnieuw een open sollicitatie te sturen.

Open solliciteren voor Medewerker bij Van Lith Uitvaartzorg?

Stuur jouw sollicitatiebrief, CV en foto in pdf per email naar opensollicitatie@danchr.nl onder vermelding van ‘Open sollicitatie Medewerker Van Lith Uitvaartzorg’ gericht aan Van Lith Uitvaartzorg, t.a.v. mevrouw B. Verhoeven (Coördinator Uitvaartzorg), telefoon 0412-623173. Geef in de brief aan welke functie/werkzaamheden jij zou willen doen.

Van Lith Uitvaartzorg

Over onze klant, Van Lith Uitvaartzorg

“Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene. Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid…”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.