Projectleider, fulltime

Als nieuwe collega bij Kuiper Bouw maak je onderdeel uit van een lange traditie van nieuwbouw, verbouw en herbestemmen in stedelijk gebied. Wij werken aan grote en kleinere, vaak uitdagende projecten. Bijvoorbeeld nieuwbouw en herbestemmingen op centrumlocaties of juist werken in complexere situaties van dagelijks gebruik. Stuk voor stuk (stevige) projecten waar de nodige dosis creativiteit en leiderschap bij komt kijken. Met jouw vaardigheden en expertise zorg je er voor dat wij ook in de toekomst toonaangevend zijn in de projecten die we realiseren. Met mooie opdrachtgevers en tevreden eindgebruikers.

Jouw functie als projectleider
Als eindverantwoordelijke voor het totale bouwproces sta je stevig in je schoenen en ben je goed in staat om het overzicht te houden en beslissingen te durven nemen. Je bent daarnaast vanaf het begin betrokken bij één of meerdere bouwprojecten en legt hiermee een belangrijke basis voor een optimale voorbereiding en realisatie van onze projecten. Dat doe je niet alleen maar samen met jouw projectteam. Jij geeft op een coachende en mensgerichte wijze leiding aan jouw team en zorgt door helder en krachtig te communiceren dat je mensen meekrijgt en projecten succesvol worden afgerond. Naast technische kennis beschik je over de nodige financiële kennis. Hiermee kun je elk project of probleem doorgronden en ben je zowel voor de organisatie als opdrachtgever een gesprekspartner op niveau.
Naast deze vaardigheden en competenties beschik je over brede bouwkundige kennis op minimaal HBO-niveau, aangevuld met vakgerichte cursussen, actuele kennis van BKPV, UAV-GC en BIM. Ook breng je minimaal vijf jaar tot tien jaar werkervaring met je mee in een vergelijkbare functie en werkomgeving.

Waarom Kuiper
Wij leggen de lat hoog wanneer het gaat om het waarmaken van onze verwachtingen richting onze opdrachtgevers, eindgebruikers en andere stakeholders. Hetzelfde geldt wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Daar maken we ook écht werk van. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je daarnaast zekerheid bij een solide bedrijf en vinden de balans tussen werk en privé belangrijk. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling waarbij verdere doorgroei en ambitie juist gestimuleerd wordt. En successen vieren we graag gezamenlijk. Iedere dag mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en krijg je de vrijheid om nieuwe technieken toe te passen. Maar bovenal: je komt terecht in een prettige werkomgeving met mensen zoals jijzelf: toegankelijk, betrokken en met een goed gevoel voor humor.

Nieuwsgierig?
Denk je dat je bij KuiperArnhem past én ben je enthousiast over de rol van projectleider? Dan willen wij graag met jou kennismaken. Graag zelfs. Stuur vóór 17 mei 2021 jouw CV en motivatie per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Projectleider’ gericht aan KuiperArnhem, t.a.v. de heer Stephan Lap (adjunct directeur), telefoon 026-4430243.

KuiperArnhem
Projectleider

Over onze klant,

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling

KuiperArnhem Bouw en Ontwikkeling is sinds 1902 een ondernemend familiebedrijf met ervaren bouwers en frisse denkers. Met deskundige teams ontwikkelen, bouwen, restaureren en herbestemmen wij huisvesting voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Wij geloven dat aandacht, vakmanschap en het juist interpreteren van opgaves met eigentijdse invullingen, duurzame relaties en bijzondere huisvesting oplevert.

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.