Vacature Manager Uitvaartzorg, 40 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

In de functie Manager Uitvaartzorg ben je eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de Uitvaartzorg. Je zorgt voor de dagelijkse aansturing van het team. Je doet dit door als ‘meewerkend manager’ vanaf kantoor betrokken te zijn bij de coördinatie van uitvaartzorg. Je bent verantwoordelijk voor de personele inzet en de met de directie vast te stellen doelen. Je rapporteert aan de algemeen directeur en ondersteunt waar nodig de directie.

Wij vragen van jou…

• Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een uitstekend gevoel voor persoonlijke, gastvrije service en dienstverlening,
• aantoonbare ervaring in het leiden en coachen van medewerkers,
• een op de situatie en persoon gerichte managementstijl,
• een afgeronde HBO-opleiding (of vergelijkbare ervaring) met een hospitality-achtergrond,
• stressbestendigheid, inzicht en vaardigheid in het vormgeven van logistieke processen,
• kennis van en inzicht in organisatie- en financieel management,
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
• beschikbaarheid en flexibiliteit in weekenden.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en faciliteiten om de bedrijfsvoering van de Uitvaartzorg vorm te geven in een team met een informele sfeer.

Solliciteren op de vacature voor Manager Uitvaartzorg?

Stuur vóór 15 juni 2020 jouw sollicitatiebrief en CV met foto in pdf per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Manager Uitvaartzorg’ gericht aan Van Lith Uitvaartzorg, t.a.v. de heer W. Muller, telefoon 0412-623173.

Ben jij degene die het team bij Van Lith komt versterken?

Van Lith Uitvaartzorg

Over onze klant, Van Lith Uitvaartzorg

“Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene. Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid…”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.