DANC HR bestaat 5 jaar!

Op 1 april 2019 bestond DANC HR al weer 5 jaar! Het gaat snel… Zo ben je bezig met een ondernemingsplan, de start van je bedrijf en ambitieus aan het netwerken en zo ben je 5 jaar verder. Niet dat de start makkelijk was… Niemand kende mij in het begin als ‘ondernemer op het gebied van Personeel & Organisatie Advies’. En voor sommige ondernemers is/was het ook best lastig om een beeld te krijgen van wat je nu precies aan HR Advies hebt. Maar eenmaal in gesprek met ondernemers zagen velen het nut om te sparren over personeelsproblemen en hoe om te gaan met lastige vraagstukken in hun organisatie; denk aan verzuimvraagstukken, conflicten, degelijke arbeidscontracten, het vormgeven van een gesprekscyclus, strategisch belonen, werkoverleg. Maar ook onderlinge samenwerking en efficiënte & effectieve bedrijfsvoering.

Goede ambassadeurs

Ik ben de ondernemers en particulieren die mij de afgelopen 5 jaar het vertrouwen hebben gegeven om hen te mogen adviseren en bij te staan in diverse situaties zeer erkentelijk. Vooral omdat zovelen onder hen als (voormalig) klant ook zo’n goede ambassadeur zijn voor mijn bedrijf.

Feestje en De DANC Broodplank

Het was dus wel een klein feestje waard; koffie, thee, ‘met DANC weer aan de appeltaart’ en tot slot een borrel met familie maakte het compleet. Met een knipoog naar het ondernemerschap is ter gelegenheid van het eerste lustrum De DANC Broodplank gemaakt. En die zal nog lang gebruikt worden!

DANC-je-wel allemaal en graag tot ziens!

Daniël Claassen

Eigenaar DANC Human Resources