Grafisch Medewerker, 12 uur

[ sollicitatieprocedure is afgerond ]

De functie…

In de functie Grafisch Medewerker zorg je voor ontwerp en opmaak van rouwkaarten, powerpointpresentaties voor afscheidsdiensten, fotobewerking en dergelijke. Jouw werk betekent veel voor nabestaanden. Als er geen drukwerk is dan verwachten we dat je licht administratief werk oppakt en de telefoon aanneemt. Je staat mensen hoffelijk te woord, helpt zo goed mogelijk of verbindt door met een uitvaartverzorger. Deze werkzaamheden doe je volgens rooster op enkele dagdelen en eens in de 2 weken in het weekend.

Wij vragen van jou…

• Goede omgangsvormen en een representatieve verschijning,
• een uitstekend gevoel voor persoonlijke & telefonische service en dienstverlening,
• zelfstandigheid, professionaliteit en hoffelijkheid,
• beheersing van Indesign, Adobe Photoshop, Powerpoint,
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,
• ervaring is niet vereist, een achtergrond in uitvaartzorg of drukwerk is een pré,
• beschikbaarheid op enkele dagdelen en eens in de 2 weken in het weekend.

Wij bieden jou…

Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw kennis & ervaring. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid en werkt samen in een klein team met een informele sfeer.

Solliciteren voor Grafisch Medewerker?

Stuur vóór 1 mei 2019 jouw sollicitatiebrief met CV per email naar vacature@danchr.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie Grafisch Medewerker’ gericht aan Van Lith Uitvaartzorg, t.a.v. de heer W. Muller, Docfalaan 2, 5342 HZ Oss, telefoon 0412-623173.

Ben jij degene die het team bij Van Lith komt versterken?

Van Lith Uitvaartzorg

Over onze klant, Van Lith Uitvaartzorg

“Een overlijden gaat gepaard met veel emoties. Er komt veel op de nabestaanden af en in korte tijd moet er veel geregeld worden. Op zo’n moment wilt u bijgestaan worden door een organisatie met deskundige en betrokken medewerkers die samen met u zorg dragen voor een uitvaart die perfect aansluit bij het leven van de overledene. Van Lith Uitvaartzorg bestaat al ruim een halve eeuw en ziet het als haar taak om mensen te begeleiden bij het vormgeven van een passend afscheid…”

Lees meer…

Sollicitatiehulp

Brief en CV

Om een goede indruk te maken met een sollicitatie is het verstandig om je goed voor te bereiden. Hiervoor kun je terecht bij onze Sollicitatiehulp. Jouw eerste reactie in een brief of email evenals je Curriculum Vitae zijn bepalend voor een selectie. Hier gaat het natuurlijk om de inhoud, maar ook om de presentatie. Het is dus goed om daar aandacht aan te besteden. Je wilt immers graag uitgenodigd worden voor een gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens wil je ook nog eens een goede indruk maken tijdens een gesprek. Daarvoor is het niet alleen belangrijk goed geïnformeerd te zijn over de functie, maar juist ook over het bedrijf, de branche en de omgeving waarin het bedrijf werkt. Tot slot is het van groot belang jezelf goed te kennen. En dat je onder woorden kan brengen wie jij bent, hoe je werkt en hoe je je gedraagt. Op al deze belangrijke zaken kun je je voorbereiden en kun je gebruik maken van de Sollicitatiehulp.